кадър: pik.bgКулминацията на честванията на 141-вата годишнина от Освобождението на България

...
кадър: pik.bgКулминацията на честванията на 141-вата годишнина от Освобождението на България
Коментари Харесай

Радев: Свобода и справедливост никога не се дават даром, трябва всяко поколение да ги отстои

кадър: pik.bg

Кулминацията на честванията на 141-вата годишнина от Освобождението на България беше тържествената заря - инспекция на площад " Народно заседание "

В обръщението си към събралото се голям брой, президентът съобщи:

Дни като днешния са мотив за единство към историческата истина и идеала на възрожденците. Това сподели президентът на Република България Румен Радев по време на тържествената заря-проверка във връзка 3 март пред паметника на Цар Освободител в столицата, съобщи Агенция „ Фокус “.

Президентът уточни, че дружно те се борят за независимост и правдивост, които в никакъв случай не се дават безплатно. „ Всяко потомство би трябвало единствено да ги извоюва “, акцентира президента. Той обърна внимание, че за нашата независимост падат и доста румънци, финландци, украинци и доблестни войни от всички народности в съветската императорска войска, чийто героизъм през днешния ден почитаме.

„ Достойният български народ вечно ще пази паметта за тези, които отдадоха живота си за нашата независимост “, добави още Радев. „ Мнозина внушават, че глобализацията ще изтрие границите, че глобализираният човек ще надрасне условностите на предишното “, разясни още президентът. „ Вечна памет за героите. Да живее България “, приключи словото си Радев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР